Ευχαριστίες του Πανεπιστημίου Anglia Ruskin


Το Πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin συμμετείχε στην έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων στη Λευκωσία στις 12 με 13 Νοεμβρίου εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερό του.

Το Anglia Ruskin εκπροσωπήθηκε από τον Simon Wood, Διευθυντή Διεθνούς Σύνδεσμου, καθώς και από τον λέκτορα Δρα Jon Banks και τον Alan Rochford από τα τμήματα της Μουσικής και των Τεχνών του Θεάματος (MPA). Το τμήμα έχει μια μακρά παράδοση στην υποδοχή Κύπριων φοιτητών που σπουδάζουνBA Music ή BA Popular Music στο campus του στο Cambridge, πολλοί από τους οποίους έχουν επιστρέψει στην Κύπρο και είναι επαγγελματίες στον κλάδο τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Δρ Jon Βank έκανε μια παρουσίαση σχετικά με τις απαιτήσεις που χρειάζονται για σπουδές στην Μουσική. 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανεπιστημίου:  «To MPA είναι μια κοινότητα με πάνω από 400 φοιτητές και προσωπικό, που εργάζονται μαζί σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον όπου εξερευνούν, σκέφτονται, εφαρμόζουν και δημιουργούν στη βάση όλων των εμπειριών τους σε σχέση με όσα προσφέρει το τμήμα της Μουσικής και των Τεχνών του Θεάματος.

Τα προγράμματα του MPAπροσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής που θα βελτιώσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές σας. Η διδασκαλία γίνεται σε εγκαταστάσεις ειδικά κατασκευασμένες και προσιτές μόνο σε φοιτητές τουMPA. Επιπλέον, οι φοιτητές μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές σας ακολουθώντας ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μουσικοθεραπεία ή την Δραματοθεραπεία. Εκτός από τη Μουσική και τις Τέχνες Θεάματος, το Anglia Ruskin προσφέρει μια πληθώρα προγραμμάτων σε πολλά θέματα όπως business, computing, biomedical science, engineering/architecture art και άλλα.  Για τον πλήρη κατάλογο των μαθημάτων στο www.anglia.ac.uk.

Το Πανεπιστήμιο του Anglia Ruskin επισκέπτεται την Κύπρο τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο και η επόμενη επίσκεψη αναμένεται να γίνει στις αρχές του2016. Για περισσότερες πληροφορίες Salvatore.genovesi@anglia.ac.uk ήσ τους αντιπρόσωπους του πανεπιστήμιου στην Κύπρο Global Education στο info@globaleducationcy.com.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










203