Φιλανθρωπικό παζαράκι Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας


Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, οργάνωσαν φιλανθρωπικό παζαράκι στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια», την μέρα της Τελικής τους Εκδήλωσης καθώς και στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

 Διατέθηκαν προς πώληση έργα και κατασκευές, τα οποία πρόσφεραν εθελοντικά,  εκπαιδευτές και μέλη των ομάδων Χειροτεχνίας, Σμίλες-Βελονάκι, Ζωγραφικής, Αγιογραφίας, Αργυροχοΐας, Κοπτικής-Ραπτικής,Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής, Ξυλουργικής, Ξυλογλυπτικής, Φωτογραφικής Τέχνης, Ζαχαροκατασκευών, Κυπριακής Χειροτεχνίας, Κυπριακού Κεντήματος και Βιτρό.

 Όλα τα έσοδα, που ανήλθαν στα €1850, δόθηκαν στο  Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή» για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Μέρος των κατασκευών (αξίας περίπου €1500) που δεν πωλήθηκαν, παραδόθηκαν, μαζί με το χρηματικό ποσό, στον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Πενηνταέξ, για να διατεθούν προς πώληση σε δικό τους παζαράκι. Η παράδοση έγινε σε ειδική τελετή στο ΥΠΠ, στις 27/06/2018, από την Γενική Διευθύντρια κα Αίγλη Παντελάκη στην παρουσία λειτουργών των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter


169