H Μαρία Σάββα διαδέχεται τον Χρύσανθο Πιερή στην προεδρία της Συνομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, 2013 στην αίθουσα «Ευ Αγωνίζεσθαι» του Ολυμπιακού Μεγάρου στη Λευκωσία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση χαιρέτησαν: ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος, ο κ. Γεώργιος Τάσου, Πρόεδρος της  Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ κ. Φίλιος Φυλακτού και ο Αναπλ. Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων κ. Κώστας Κυπρής.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν επίσης, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Παιδείας κα Ολυμπία Στυλιανού, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσιόλας, ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, ο κ. Αλέξανδρος Κουράτος Μέλος  της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, εκ μέρους του Δημάρχου Λευκωσίας η κα Σούλα Κολακίδου, ο κ. Γιώργος Λουκαϊδης Μέλος Επιτροπής Παιδείας ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λευκωσίας κ. Γιάννης Οικονομίδης, εκ μέρους του Αρχηγού Αστυνομίας ο Λοχίας Ευγένιος Κυριακίδης, η Πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Τμήματος Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού κα Βανέσσα Κυπριανού, ο επίτιμος πρώην πρόεδρος της Συνομοσπονδίας κ. Λάκης Δημητριάδης, οι Πρόεδροι και Μέλη των Ομοσπονδιών Δημοτικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αμμοχώστου, Κερύνειας και παλιά Μέλη των Δ.Σ της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και άλλοι επίσημοι.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τη σχολική χρονιά 2013-2014 καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

  • Πρόεδρος                                  Μαρία Σάββα-Χ’’Χαραλάμπους
  • Αν. Πρόεδρος                           Πολύκαρπος Βλάχος
  • Αντιπρόεδρος                           Κώστας Κυπρής
  • Γραμματέας                              Χριστόδουλος Δημητρίου
  • Βοηθός Γραμματέας                Μαρία Αντωνίου-Χάματσου
  • Ταμίας                                        Νίκος Νικολάου



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










201