Η νεκροψία θα καταδείξει τα αίτια του θανάτου του Νίκου Σιαφκάλη


Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στη σορό του σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη ηλικίας 83 ετών από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο κ.Σοφοκλέους ανέφερε πως “διενήργησα αυτοψία στη σορό του Νίκου Σιαφκάλη . Τα αίτια του θανάτου του θα διαφανούν κατά την νεκροψία που θα διενεργηθεί αύριο στο Νεκροτομείο του ΓΝ Πάφου ”.
To  πτώμα του 83χρονου εντοπίστηκε στις 07:00 το πρωί στην παραλία  της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς  από τουρίστα, σύμφωνα με την Αστυνομία .
Η Αστυνομία απέκλεισε άμεσα την σκηνή ενώ επί τόπου έσπευσε και ο γιος του σκηνοθέτη που είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του ,ο οποίος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για τον πατέρα του.
Η Αστυνομία παρέλαβε και διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν πλησίον της σορού του 83χρονου όπως μια  βάρκα φουσκωτή και  ένα καλάμι ψαρέματος.
Σημειώνεται πως ο  83χρονος Νίκος Σιαφκάλης σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος είχε μεταβεί   στην θαλάσσια περιοχή πλησίον των Λουτρών της Αφροδίτης  για ψάρεμα αγνοείτο από την Κυριακή.
Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αφού δεν κατείχε μαρτυρία κατά πόσο ο 83χρονος είχε μεταβεί με το καλάμι ψαρέματος του ή με το ψαροτούφεκο του.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


120