Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Ηθική στην Εκπαίδευση»


Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων στα πλαίσια της ευρύτερης δράσης της και της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ανακοινώνει τη διοργάνωση εσπερίδας, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης και το Δήμο Λάρνακας, με θέμα: «Ηθική στην Εκπαίδευση» την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013 στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι Ομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής η Εκπαίδευσης Λάρνακας και οι οργανώσεις των εκπαιδευτικών, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ.

Τις εργασίες της εσπερίδας θα χαιρετίσουν ο Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης και ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων  Νίκος Μουλαζίμης.

Εισηγήσεις:

  • Δρ Ζήνα Πουλλή, Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης με το θέμα «Η ηθική στην κοινωνία»,
  • Δρ Θεόδωρος Παναγιώτου, Διευθυντής CIIM Καθηγητής Οικονομικών και Ηθικής στο CIIM και στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ με το θέμα «Το ζην και το ευ ζην: ο κώδικας ηθικής δεοντολογίας στο σπίτι και στο σχολείο»,
  • Δρ Ιωάννης Μπέκος, Ειδικός Επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με το θέμα «Η ηθική της ευθύνης και ο ρόλος των γονέων στην εκπαίδευση των παιδιών».

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167