Ημέρα Ενημέρωσης Ινστιτούτου Νευρολογίας-Γενετικής και Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου


Το Ινστιτούτο Νευρολογίας-Γενετικής Κύπρου και Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου διοργανώνουν Ημέρα Ενημέρωσης την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.

10 π.μ. -  2.30 μ.μ. -Πληροφορίες και ενημέρωση: Υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με Διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό της Σχολής σχετικά με τα μεταπτυχιακά προγράμματα Μοριακής Ιατρικής, Ιατρικής Γενετικής, Νευροεπιστήμης και Βιοϊατρικής Έρευνας.

10π.μ. – 10.30 π.μ. Αμφιθέατρο: Ο Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και Γενικός Διευθυντής της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Καθ. Λεωνίδας Α. Φυλακτού, θα ενημερώσει το κοινό και τα ΜΜΕ για τις δραστηριότητες των τμημάτων του Ινστιτούτου και τη συμβολή των φοιτητών της Σχολής σε καινοτόμους ερευνητικούς τομείς. Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού Genovation

10.30 π.μ. Ξενάγηση για το κοινό και τους δημοσιογράφους στα εργαστήρια και τους χώρους του Ινστιτούτου και της Σχολής.

11.30 π.μ. Υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερωτική παρουσίαση σχετικά με τα μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου.

12 – 2.30 μ.μ. Ερευνητές του Ινστιτούτου θα παρουσιάσουν ενδιαφέροντα πειράματα στο κοινό.

3 μμ Αμφιθέατρο: Διαγωνισμός Genius Genetics IV




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










193