Ημερίδα Ευρωπαϊκού Γραφείου Κύπρου «European Programmes Conference»


Το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου μέλος του Δικτύου «Enterprise Europe Network» και μέλος της κοινοπραξίας EAEC-EOC Τask Force, σε συνεργασία με την Eυρωπαϊκή Επιτροπή (DG Joint Research Centre – S3 Platform & Regional and Urban Policy), διοργανώνει στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 μεταξύ 9π.μ. – 4μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία ημερίδα με τίτλο «European Programmes Conference».

Στο πρώτο μέρος του συνεδρίου θα παρουσιασθεί το έργο Stairway to Excellence (S2E), το οποίο αποτελεί μέρος της Πλατφόρμας για την Έξυπνη Εξειδίκευση και το οποίο εκτελείται από το Κοινό Κέντρο Ερευνών και τη ΓΔ Περιφερειακής Πολιτικής. Το δεύτερο μέρος του συνεδρίου θα επικεντρωθεί στη συμμετοχή μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε ευρωπαϊκά έργα καθώς επίσης και στην υποστήριξη που μπορούν να έχουν από το δίκτυο «Enterprise Europe Network».

Το Συνέδριο στοχεύει στα έξης:

  • Ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να καταστούν δυνατές οι συνέργειες μεταξύ των διαφόρων χρηματοδοτικών προγραμμάτων της Ε.Ε. για την έρευνα και την καινοτομία.
  • Στην ανταλλαγή εμπειριών σχετικά με το συνδυασμό χρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Προγραμματικό Πλαίσιο για βελτίωση της αριστείας στα συστήματα Έρευνας και Καινοτομίας.
  • Άντληση διδαγμάτων για το μέλλον

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στη ιστοσελίδα:

http://www.eoc.org.cy/en/index.php?id=267 ή στο τηλέφωνο 22 283604

Η ΑΤΖΕΝΤΑ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










135