Ημερίδα με θέμα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP)


Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και το Πρόγραμμα Διατροφής και Διαιτολογίας, του Τμήματος Επιστημών Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΕΠΚ)  συνδιοργανώνουν την Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014 Ημερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) – Προκλήσεις και Ευκαιρίες σε Περίοδο Οικονομικής Κρίσης» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία στις 09:00πμ.
Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Υγείας Δρ Φίλιππου Πατσαλή, εκπρόσωπος του οποίου θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CYS.

Η ημερίδα είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους και έχει σαν στόχο την ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων δημόσιων και ιδιωτικών φορέων αναφορικά με ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, καθώς και στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής τους σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν παραδείγματα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα, και επιπλέον θα γίνει αναφορά στην ισχύουσα νομοθεσία καθώς και στα προβλήματα που εντοπίζονται από τις αρμόδιες Αρχές.
Για πληροφορίες στο τηλ. 22411442 και στην ιστοσελίδα www.cys.org.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161