Ινστ. Γενετικής, Σχ. Μοριακής Ιατρικής και Δήμος Αγ. Δομετίου μαζί σε εκδήλωση Let’s Doit Cyprus


Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή εκδήλωση στα πλαίσια της διοργάνωσης Let’s Doit Cyprus. Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ),η μεταπτυχιακή Σχολή του Ινστιτούτου, Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ) και ο Δήμος Αγίου Δομετίου συνέβαλαν στο Let’s Doit Cyprus καθαρίζοντας  δύο πάρκα της περιοχής Αγίου Δομετίου, ξεκινώντας με το Πάρκο ΕΛ.ΔΥ.Κ. και Εθνικής Φρουράς και καταλήγοντας στο Πάρκο Δημοκρατίας και Αντίστασης. Η εκδήλωση εμπίπτει στα πλαίσια δραστηριοτήτων κοινωνικής προσφοράς του Ινστιτούτου και της Σχολής, με θέμα την περιβαλλοντική συνείδηση και ευαισθητοποίηση.

Για άλλη μια φορά στο πλευρό αυτής της προσπάθειας ήταν η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Κυρία Ιωάννα Παναγιώτου, η οποία εξήρε αυτή την πρωτοβουλία υπογραμμίζοντας τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντας μέσα από την παιδεία και την εκπαίδευση.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Καθ. Λεωνίδας  Α. Φυλακτού τόνισε ότι τέτοιου είδους δραστηριότητες είναι βαθιά δεμένες με τα ιδανικά του ΙΝΓΚ και της ΣΜΙΚ καθώς στο επίκεντρο της δουλειάς των Ιδρυμάτων αυτών είναι πάντοτε η προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










159