Μέρα Ενημέρωσης των Πρωτοετών Φοιτητών του KES College Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2016-17


Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο KES College η καθιερωμένη Μέρα Ενημέρωσης των Πρωτοετών Φοιτητών του Κολλεγίου (Orientation Day). Οι χώροι του Κολλεγίου γέμισαν με νέα παιδιά, γεμάτα όνειρα και ελπίδες για το κτίσιμο του μέλλοντός τους.

Η εκδήλωση στοχεύει στο καλωσόρισμα των νέων φοιτητών, τη γνωριμία τους με τους καθηγητές τους, την εξοικείωσή τους στους χώρους του Κολλεγίου και τις υπηρεσίες που προσφέρει καθώς επίσης την ενημέρωσή τους με τους βασικούς κανόνες λειτουργίας του.

Τους νέους φοιτητές καλωσόρισε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού, ο οποίος τους κατατόπισε αρχικά για την πορεία του KES College μέσα από πολλές δεκαετίες, τα επιτεύγματά του και τη μεγάλη του προσφορά στους Κύπριους νέους και νέες αναφορικά με την προσφορά επαγγελματικών προγραμμάτων σπουδών, που οδηγούν σε πιο εύκολη και πιο πετυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση.

Στη συνέχεια, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Κολλεγίου παρουσίασε στους νέους φοιτητές τους υπεύθυνους των Προγραμμάτων Σπουδών και αφού χωρίστηκαν σε ομάδες κατά Πρόγραμμα Σπουδών είχαν μια πιο εκτενή ενημέρωση.

Οι υπεύθυνοι των Προγραμμάτων Σπουδών ενημέρωσαν τους φοιτητές για τις βασικές πρόνοιες του Εσωτερικού Κανονισμού του Κολλεγίου καθώς για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των φοιτητών. Στη συνέχεια, έγινε αναφορά στον τρόπο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, της ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης, της Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης, της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας και του Γραφείου Erasmusτου Κολλεγίου.

Ακολούθως όλοι οι φοιτητές πέρασαν με τη σειρά για τη λήψη φωτογραφιών για την έκδοση της  φοιτητικής τους ταυτότητας και μετά αποχώρησαν, για να έλθουν ξανά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, όταν θα αρχίσουν κανονικά τα μαθήματα του πρώτου Εξαμήνου της Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2016 – 2017.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










194