Μερική υποτροφία από Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου για μεταπτυχιακό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου


Στην υπογραφή συνεργασίας προχώρησαν πρόσφατα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου ΛΤΔ (ΕΛΠΕ), με σκοπό την ανάπτυξη της τεχνολογικής και επιστημονικής συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια της συνεργασίας τα ΕΛΠΕ προσφέρουν μερική υποτροφία (50% των διδάκτρων) για ένα υποψήφιο φοιτητή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Προστίθεται ότι η συμφωνία των δύο πλευρών προνοεί την ερευνητική συνεργασία σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, την πυρασφάλεια και τις εκκενώσεις, τη διαχείριση ασφάλειας και υγείας, την ανάπτυξη, χρήση και επαλήθευση στατιστικών και μαθηματικών μοντέλων και λογισμικού με εφαρμογή στον τομέα της ασφάλειας και υγείας, την εκτίμηση και διαχείριση κινδύνου και το σχεδιασμό κανόνων και συστημάτων ασφάλειας και υγείας σε κρίσιμες εγκαταστάσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου www.euc.ac.cy.  Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










146