Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΜΙΔ για άνεργους νέους πτυχιούχους


Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΜ) δέχεται αιτήσεις για το  πρωινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, μονοετούς διάρκειας, συνεχούς φοίτησης, που ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Πρόγραμμα είναι στοχευμένο στις ανάγκες των άνεργων νέων πτυχιούχων και είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να τους καταστήσει ιδιαίτερα ελκυστικούς προς δυνητικούς εργοδότες, παρέχοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν επαγγελματικές διευθυντικές δεξιότητες στις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας της Κύπρου.

Το Πρόγραμμα διεξάγεται στα κεντρικά κτήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λευκωσία σε πρωινές ώρες και πέρα από την ακαδημαϊκή μόρφωση που παρέχει σε επίκαιρα θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, προσφέρει παράλληλα και την ευκαιρία απόκτησης εργασιακής πείρας με την τοποθέτηση των συμμετεχόντων σε επιχειρήσεις.

Ο τίτλος που χορηγείται από το ΜΙΜ τυγχάνει ακαδημαϊκής αναγνώρισης επιπέδου Μάστερ, από το ΚΥΣΑΤΣ για κατόχους αναγνωρισμένου Πτυχίου πανεπιστημιακού επιπέδου.

Επιπρόσθετα η Κυπριακή κυβέρνηση με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποφάσισε όπως στα σχέδια υπηρεσίας θέσεων στα οποία μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θεωρούνται ως πρόσθετο προσόν, το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα που χορηγείται από το ΜΙΜ θα μπορεί να ικανοποιήσει την πρόνοια αυτή.  

Δίδακτρα €3.426 (Υπάρχει δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας με μέγιστο ποσό €2.565)
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΜΙΜ: www. mlsi. gov. cy / kepa ή στα τηλ. 22806117, 22806131, 22806128.

Για αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι την 25η Ιουνίου 2014, η γραπτή εξέταση για εισδοχή στο Πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 30 Ιουνίου 2014.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










145