Μεταπτυχιακό στην Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου


Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου δέχεται εγγραφές για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ιστορία. Τα μαθήματα θα αρχίσουν τον Φεβρουάριο του 2016 και το πρόγραμμα διαρκεί τρία εξάμηνα (δύο εξάμηνα φοίτησης και ένα για τη συγγραφή διπλωματικής διατριβής. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές θα παρακολουθήσουν τρία κοινά μαθήματα κορμού και τρία εξειδίκευσης. Τα μαθήματα εξειδίκευσης δίνουν την ευκαιρία στους μεταπτυχιακούς φοιτητές να επιλέξουν μια από τις έξι κατευθύνσεις του προγράμματος (Γενική Ιστορία, Νεότερη Ιστορία, Πολιτική και Διπλωματική Ιστορία, Ιστορία της Λογοτεχνίας, Οικονομική Ιστορία και Ιστορία του Πολιτισμού).

Το Πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν απόφοιτοι Φιλοσοφικών Σχολών, Νομικής, Οικονομικών Σχολών και γενικά πτυχιούχοι κλάδων των ανθρωπιστικών επιστημών. Την κατεύθυνση της Ιστορίας του Πολιτισμού μπορούν να παρακολουθήσουν πτυχιούχοι Σχολών Καλών Τεχνών, Μουσικών και Θεατρικών Σπουδών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα που παρά από την εξειδίκευση παρέχει πολλές ευκαιρίες για ανέλιξη και επαγγελματική αποκατάσταση.

Τα μαθήματα θα προσφέρονται κάθε Σάββατο στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις, που παρέχει πολλές διευκολύνσεις διδασκαλίας και διαμονής για όσους επιθυμούν να συνδυάζουν τις σπουδές τους με ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 26-843500 ή μέσω email recruitment@nup.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178