Μέχρι 50 διορισμοί το δώρο Δημοσθένους στην ΟΕΛΜΕΚ και 45 νέοι αύριο από την ΕΕΥ


Όπως μας εξήγησε στη διάρκεια της χθεσινοβραδινής δεξίωσης που παρέθεσε σε δημοσιογράφους σε ταβέρνα της Λευκωσίας, στη σημερινή συνάντηση με την ΟΕΛΜΕΚ θα υπάρχουν τα εξής δεδομένα:

Θα ικανοποιήσει το αίτημα της ΟΕΛΜΕΚ για εργαστηριοποίηση της Φυσικής και της Πληροφορικής Αυτό, σε διορισμούς ισοδυναμεί, σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς με 5+5. Σύνολο 10. Από εκεί και πέρα, ο υπουργός Παιδείας θα δημιουργήσει για τους Φιλόλογους και τους Μαθηματικούς άλλες 20 περίπου θέσεις (10+10). Γι’ αυτούς, το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει σήμερα το πρωί. Επιπλέον θα διοριστούν άλλοι 20 περίπου σε θέσεις απόσπασης.

Το υπουργείο Παιδείας εξάλλου έστειλε στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας για τις ανάγκες της χρονιάς άλλες 120 θέσεις συμβασιούχων. Από αυτούς οι 75 είναι ξένων γλωσσών που επαναδιορίζονται όπως κάθε χρόνο και δεν περιλαμβάνονται μεταξύ των 260 αδιόριστων.

Συνολικά σήμερα θα ανακοινωθούν οι 50 περίπου νέες θέσεις από τον υπουργό στην ΟΕΛΜΕΚ και αύριο 45 νέοι από την ΕΕΥ. Σύνολο 95, που ίσως φθάσουν τους 100.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










252