Μισθοί και επιδόματα εκπαιδευτικών και Διευθυντών Σχολείων στην Ευρώπη 2014-15


Μετά από αρκετά χρόνια στασιμότητας, λόγω της οικονομικής κρίσης - ή ακόμη και σημαντικές μειώσεις σε ορισμένες χώρες – οι μισθοί και τα επιδόματα των εκπαιδευτικών έχουν αρχίσει να αυξάνονται και πάλι, στην πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών. Αυτό είναι ένα από τα κύρια ευρήματα της τελευταίας ετήσιας δημοσίευσης του Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ που αφορά στους μισθούς και τα επιδόματα των εκπαιδευτικών και διευθυντών σχολείων.

Εκτός από την παροχή συγκριτικής ανάλυσης των νόμιμων μισθών και επιδομάτων στην Ευρώπη για την περίοδο 2014/15 για τους εκπαιδευτικούς και διευθυντές σχολείων, η παρούσα έκθεση περιλαμβάνει επίσης ατομικά δελτία χωρών με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με θέματα όπως οι ετήσιοι μικτοί μισθοί, η αύξηση των μισθών και των διαθέσιμων δικαιωμάτων, οι υπερωρίες και οι πρόσθετες ευθύνες.

Η έκθεση καλύπτει όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη,  την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, το Μαυροβούνιο, την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Νορβηγία, τη Σερβία και την Τουρκία.

Η έκθεση: Μισθοί και Επιδόματα των Εκπαιδευτικών και Διευθυντών Σχολείων στην Ευρώπη 2014-2015




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










162