Μόνο με πλήρη στοιχεία πλέον τα σχόλια στο Paideia-News


To Paideia-News με λύπη του ανακοινώνει ότι για να αποφύγει παρεξηγήσεις με γνωστά ονόματα της πολιτικοκοινωνικής ζωής στην Κύπρο και στην Ελλάδα  προχωρεί σε αυστηρότερα κριτήρια για δημοσιοποίηση των σχολίων κάτω από τις ειδήσεις:  Ο λόγος που υποχρεωνόμαστε να το πράξουμε είναι η σκόπιμη χρησιμοποίηση γνωστών πολιτικών και άλλων προσωπικοτήτων από την Κύπρο και την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μας ζητηθούν στοιχεία των σχολιογράφων τα οποία αποδείχτηκε ότι δεν είναι υπαρκτά. Επίσης έχει παρατηρηθεί   ότι κάποιοι χρησιμοποιούν μέχρι και 4 ψεύτικα ονόματα στην προσπάθεια τους να προκαλέσουν εντυπώσεις υπέρ των συμφερόντων τους.

Υπήρξαν περιπτώσεις που το ίδιο  σχόλιο κάτω από τις ειδήσεις του Paideia-News είχε  ψεύτικο όνομα ενώ στο   facebook ήταν το πραγματικό με τη φωτογραφία του αρθρογράφου. Επίσης κάποιοι γράφουν σχόλιο αντίθετης άποψης υπαρκτού ονόματος και απαντούν με 3-4 άλλα ψεύτικά ονόματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, οι απαντήσεις έφθαναν Paideia-News πριν από την αρχική τοποθέτησης επί της οποίας δινόταν η απάντηση.

Σε όλες τις περιπτώσεις που ζητήθηκε η επιβεβαίωση του ονόματος με τηλεφωνική  επαφή και αφού είχε προκληθεί πρόβλημα  από άλλα υπαρκτά ονόματα, κανείς δεν ανταποκρίθηκε.

Επειδή εισερχόμαστε σε περίοδο τριπλής προεκλογικής  περιόδου το Μάιο  (ευρωεκλογές, εκλογές δασκάλων και εκλογές καθηγητών) το  Paideia-News θα δημοσιεύει σχόλια όταν τα ονόματα επιβεβαιώνεται ότι είναι υπαρκτά . Παρακαλούνται οι σχολιογράφοι να στέλνουν πλήρη στοιχεία, αλλιώς δε θα δημοσιεύεται κανένα σχόλιο.

Το Paideia-News εκφράζει τη λύπη του γι’ αυτή την εξέλιξη, όμως επιθυμεί να προλάβει δυσάρεστα για τα οποία έχει προειδοποιηθεί και μάλιστα  σε αυστηρό τόνο.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










158