Ο 15χρονος μαθητής Γιώργος Ιωάννου συνάντησε στη Βιέννη, το διάσημο τενόρο Plácido Domingo


Ο μαθητής Γιώργος Ιωάννου είχε χθες την τιμητική του. Κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας της Επίτροπου Ανδρούλλας Βασιλείου, ο νεαρός, είχε τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσει στη Βιέννη τον παγκοσμίου φήμης Ισπανό τενόρο και συνθέτη Plácido Domingo.

Η συνάντηση αυτή κατέστει δυνατή μετά από επικοινωνία που είχε η ίδια η Επίτροπος με τον γνωστό τενόρο κατά την οποία του ζήτησε να ακούσει το νέο ταλέντο της Κύπρου. Η ακρόαση έγινε στη Βιέννη. Την όλη προσπάθεια στήριξε με θέρμη ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Γιώργος Δημοσθένους με αξιοποίηση πόρων από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του ΥΠΠ.

 Το ταλέντο του δεκαπεντάχρονου Γιώργου είναι σπάνιο και έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Κύπρο και Ελλάδα. Ο μικρός τενόρος μαγεύει με τη δυνατή φωνή του και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη να παρουσιάσει αξιοσημείωτο έργο. Τραγουδάει ήδη εδώ και οχτώ χρόνια και η αγάπη του είναι η κλασική μουσική. Μετράει ήδη επτά χρόνια σπουδές στο τραγούδι και την ιστορία της μουσικής και άλλα τέσσερα στο πιάνο. Έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον 60 διαγωνισμούς και φιλανθρωπικές συναυλίες κερδίζοντας πάντα τις πρώτες θέσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










442