Ο ΔΗΣΥ καταδικάζει την επίθεση του ΕΛΑΜ σε βάρος της Πρωτοπορίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο


Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με ανακοίνωση του, καταδικάζει «με αποτροπιασμό τα σημερινά σοβαρά έκτροπα που προκάλεσαν εις βάρος φοιτητών της Πρωτοπορίας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στελέχη και μέλη του ΕΛΑΜ», κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στελέχη και μέλη της ακραίας αυτής οργάνωσης, εντελώς απρόκλητα και προφανώς προσχεδιασμένα, επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες εναντίον συγκεντρωμένων φοιτητών της Φ.Κ. Πρωτοπορία, που βρίσκονταν σε κερκίδα του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημίου, όπου διεξαγόταν η Γενική Συνέλευση του φοιτητών».

Από την «άγρια επίθεση», προσθέτει ο ΔΗΣΥ, τραυματίστηκαν πολλοί φοιτητές αρκετοί εκ των οποίων μετακομίστηκαν στο νοσοκομείο για περίθαλψη. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, «καταδικάζοντας τις απαράδεκτες αυτές προκλήσεις, καλεί την Αστυνομία να διερευνήσει την υπόθεση και να συλλάβει τους οργανωμένους αυτούς ταραχοποιούς»

Την ίδια ώρα, καταλήγει η ανακοίνωση, καλεί την κυπριακή κοινωνία να απομονώσει τα ακραία αυτά τα στοιχεία τα οποία διαταράζουν την ηρεμία και την ενότητα που, στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, είναι απαραίτητες όσο ποτέ άλλοτε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










205