Ο Δρ Ανδρέας Χαραλάμπους του ΤΕΠΑΚ στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νοσηλευτών Ογκολογίας


Πραγματοποιήθηκαν στις 29/9/2013 αρχαιρεσίες στην Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νοσηλευτών Ογκολογίας (European Oncology Nursing Society) για την ανάδειξη τεσσάρων καινούργιων εκτελεστικών μελών του συμβουλίου της εταιρείας.

Ο ακαδημαϊκός του Τμήματος Νοσηλευτικής, Δρ Ανδρέας Χαραλάμπους (Λέκτορας Ογκολογικής και Ανακουφιστικής Φροντίδας) εκλέγηκε ως εκτελεστικό μέλος στον τομέα της εκπαίδευσης. Ο Δρ Χαραλάμπους είναι ιδρυτικό μέλος και διατελεί ως εκλεγμένος Πρόεδρος του Τομέα Νοσηλευτών Ογκολογίας Κύπρου - ΠΑΣΥΝΜ από το 2010 με μεγάλη δράση στα δρώμενα της νοσηλευτικής ογκολογίας στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νοσηλευτών Ογκολογίας αποτελεί ένα οργανισμό ο όποιος είναι εγγεγραμμένος στο Ηνωμένο Βασίλειο ως φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αριθμεί πέραν των 20 χιλιάδων μελών από περισσότερες από 30 χώρες. Η αποστολή της EONS περιλαμβάνει την προαγωγή της νοσηλευτικής ογκολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από τους άξονες της εκπαίδευσης, της έρευνας, της επικοινωνίας και της συμβουλευτικής.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Νοσηλευτών Ογκολογίας μπορούν να βρεθούν στη διεύθυνση: http://www.cancernurse.eu




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










219