Ο Κ. Νικηφόρου επανεξελέγη Προεδρος των Γονέων Μέσης. Το νέο ΔΣ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Νοεμβρίου, η 43η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευση οι Γονείς απέδωσαν την οφειλόμενη τιμή στα απερχόμενα μέλη που μετά από χρόνια εθελοντικής προσφοράς αποχωρούν από τις τάξεις των Οργανωμένων Γονιών.

Μετά το τελετουργικό μέρος, ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας & Πολιτισμού, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Υ., ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, ο Γραμματέας της Παγκύπριας Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, οι πρόεδροι των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διευθυντών, ο προεδρεύων της Συνομοσπονδίας Δημοτικής, ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΓΟΠΕΑ, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Σχολής Γονέων, ο πρόεδρος και ένας εκπρόσωπος της Παιδοβουλής. ο πρόεδρος της ΠΣΕΜ, καθώς και γονείς μέλη των Ομοσπονδιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τα μέλη της Γραμματείας κάθε επαρχιακής Ομοσπονδίας: Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αμμοχώστου, Κερύνειας. Η εκτελεστική Γραμματεία αποτελείται από τους προέδρους ή εκπροσώπους των 6 Επαρχιακών Ομοσπονδιών και τον Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής Σ.Γ. Τεχνικών Σχολών.

Εκτελεστική Γραμματεία Νέου Διοικητικού Συμβουλίου 2018-2019:

Πρόεδρος: Κυριάκος Νικηφόρου (Ομοσπονδία Λεμεσού)

Α’ Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Διονυσίου (Ομοσπονδία Λευκωσίας)

Β’ Αντιπρόεδρος: Στέφανος Σάββα (Ομοσπονδία Πάφου)

Γραμματέας, Έλενα Οδυσσέως (Ομοσπονδία Κερύνειας)

Β. Γραμματέας, Κώστας Ελευθερίου (Συντονιστική Επιτροπή Τεχνικών Σχολών)

Ταμίας: Μαρία Αδάμου (Ομοσπονδία Αμμοχώστου)

Β. Ταμίας: Κυριάκος Ματθαίου (Ομοσπονδία Λάρνακας)

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. οι Οργανωμένοι Γονείς δηλώνουν παρόντες στον διάλογο για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο και αποτελεσματικότερο εκπαιδευτικό σύστημα. Για ένα σύγχρονο και διαρκώς εξελισσόμενο σχολείο. Για να στηρίξουμε την παιδεία και τον πολιτισμό. Για να δώσουμε στα παιδιά μας τη μόρφωση και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter30