Οι αναφορές Πουλλή σε ρουσφέτι, το Paideia-News και ανώνυμοι σχολιογράφοι


Μετά τα όσα ανέφερε σε γραπτή δήλωσή της η Ζήνας Πουλλή, για ρουσφέτι στη Μέση Εκπαίδευση ήταν φυσιολογικό να υπάρξουν ποικίλες αντιδράσεις. Στο Paideia-News έχουν σταλθεί αρκετά σχόλια  με σκοπό να δημοσιευτούν κάτω από όλα τα κείμενα που ακολούθησαν. Τα σχόλια είναι εναντίον προσώπων και διάφορων κομματικών χώρων.  

Τα περισσότερα από αυτά, είναι είτε ανώνυμα είτε γραμμένα με ψευδώνυμο. Κάποια από αυτά μάλιστα έχουν φθάσει από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση, με διαφορετικά ψευδώνυμα. Το Paideia-News, πιστό στις αρχές του δεν δημοσιεύει κανένα επικριτικό σχόλιο, στο οποίο δεν υπάρχει πλήρες όνομα. Είναι βασικός κανόνας, εκείνος που επικρίνει κάποιον άλλο, να έχει το θάρρος να βγαίνει επωνύμως να το πράττει και να θέτει τον εαυτό του στην κρίση των υπόλοιπων αναγνωστών. Η ανωνυμία κρύβει πάντοτε σκοπιμότητες και δόλιες προθέσεις.

Το Paideia-News, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να βρίζει και να μηδενίζει εκ του ασφαλούς κανέναν, είτε αρθρογράφο είτε συνεργάτη του είτε οποιαδήποτε εμπλέκεται με την παιδεία.

Επίσης, το  Paideia-News τηρεί τη βασική του αρχή να δέχεται μόνο τα σχόλια που είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα, που είναι και η επίσημη γλώσσα της δημόσιας παιδείας μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










171