Οι Γονείς Μέσης ευχαριστούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπ Παιδείας


Γιατί συναίνεσαν στην αναστολή της εφαρμογής των Εξετάσεων Τετράμηνων για ένα χρόνο

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Μέσης Εκπαίδευσης, με ανακοίνωσή της "χαιρετίζει την απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για απόσυρση της αναφοράς του Νόμου για Αναστολή των Εξετάσεων Τετραμήνων για ένα χρόνο. Η αναστολή ήταν πάγιο αίτημα των Οργανωμένων Γονιών για όλους τους λόγους τους οποίους έχουμε ανακοινώσει κατά καιρούς σε προηγούμενες αναφορές μας. 

Ευχαριστούμε θερμά, τόσο τον Προέδρο της Δημοκρατίας όσο και τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, οι οποίοι έχοντας κατανοήσει πλήρως τις ανησυχίες των Γονιών αλλά και των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, συναίνεσαν στην αναστολή της εφαρμογής των Εξετάσεων Τετράμηνων για ένα χρόνο, δίνοντας έτσι το αναγκαίο περιθώριο της προετοιμασίας όλων των εμπλεκομένων μερών για τη σωστή και επιτυχημένη εφαρμογή τους.

Ως Γονείς της Μέσης Εκπαίδευσης δηλώνουμε ακόμα μια φορά έτοιμοι, ως έμπρακτα αποδείξαμε μέχρι σήμερα,  να συνεργαστούμε με τον Υπουργείο Παιδείας και τους άλλους εκπαιδευτικούς εταίρους, έτσι ώστε να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία για την πετυχημένη εφαρμογή των Εξετάσεων Τετραμήνων την επόμενη σχολική χρονιά.

Επί της ευκαιρίας, χαιρετίζουμε επίσης την απόφαση των εκπαιδευτικών Οργανώσεων για την απόσυρση των μέτρων τα οποία είχαν εξαγγείλει.

Ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι μία χρονιά η οποία θα αποδείξει ότι με σκληρή δουλειά, συναίνεση, αλληλοσεβασμό και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων, θα επέλθει η αναγκαία αλλαγή του εκπαιδευτικού συστήματος του τόπου". 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161