ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία: Παραμένουμε υπεύθυνοι αποφεύγοντας κινήσεις σκοπιμοτήτων


Η Κίνηση Δασκάλων Νηπιαγωγών ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης και των σοβαρών επιπτώσεων, η νέα σχολική χρονιά αναμένεται πως θα είναι μια περίοδος με ιδιαίτερες προκλήσεις και σοβαρές δυσκολίες.

Συνεχίζοντας σημειώνει ότι  ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και παραμένει  προσηλωμένη στις αρχές και τις προτεραιότητές της, με βασικούς στόχους τη διασφάλιση του μέλλοντος της δημόσιας εκπαίδευσης και τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων. Και προσθέτει:

«Μπροστά σε αυτό το σκηνικό, η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία επιθυμεί να δηλώσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αψυχολόγητες ενέργειες αλλά και κινήσεις σκοπιμοτήτων που αποτελούν ύβρεις προς την παράταξη και γενικότερα τον εκπαιδευτικό κόσμο. Πρόσφατη ανυπόστατη ανακοίνωση της ΔΗΚΙ, που τελικά αποσύρθηκε, είναι ανάξια σχολιασμού αφού είχε μοναδικό στόχο την δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης βρέθηκαν ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι και αναγκάστηκαν να την αποσύρουν άμεσα, αντιλαμβανόμενοι την τεράστια γκάφα την οποία διέπραξαν. 

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία ανησυχεί για τα πελώρια ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί η ΠΟΕΔ και σε καμία περίπτωση δεν ασχολείται με τις εκλογές της ΠΟΕΔ στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Η επόμενη σχολική χρονιά εάν για κάποιους είναι ήδη προεκλογική περίοδος, για την ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία είναι χρονιά προκλήσεων και σκληρών αγώνων.

Η ΠΑΔΕΔ Πρωτοπορία καλεί όλες τις παρατάξεις, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βρεθούμε όλοι στο ίδιο χαράκωμα. Συνοδοιπόροι και στήριγμα της ΠΟΕΔ, με στόχο τη προάσπιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης, και των εκπαιδευτικών ως εργαζομένων, στις εξαιρετικά δύσκολες μέρες, που θα ακολουθήσουν».  

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










173