Παγκόσμιες επιτυχίες του Cyprus College στις εξετάσεις του επαγγελματικού σώματος ACCA


Στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών τόσο σε παγκύπριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο βρέθηκαν και πάλι, φοιτητές της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, σε Λευκωσία και Λεμεσό, στις εξετάσεις του ACCA τον Ιούνιο 2018. Οι φοιτητές του Cyprus College κέρδισαν τα πρώτα βραβεία στην Κύπρο και ταυτόχρονα κατέλαβαν κορυφαίες θέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο σε 5 από τις 9 εξετάσεις του ACCA . Οι φοιτητές στην Κύπρο διαγωνίστηκαν μαζί με φοιτητές που παρακάθισαν στις ίδιες εξετάσεις, σε περισσότερες από 180 χώρες. Είναι γι’ αυτό που τα επιτεύγματά τους συνιστούν μεγάλη προσωπική επιτυχία, και αντανακλούν στις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται, στους καθηγητές τους αλλά και στο Cyprus College.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές του Cyprus College, εκτός από τις πρώτες θέσεις στην Κύπρο, κατέκτησαν και τις ακόλουθες θέσεις παγκοσμίως στα αντίστοιχα μαθήματα:

  • Γιώργος Κουκουμπάνης και Ζωή Αριστείδου: 4η θέση  παγκοσμίως  ανάμεσα σε 14,212 φοιτητές (P7 Advanced Audit and Assurance)
  • Daria Spirkova: 16η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 18,099 φοιτητές (F7 Financial Reporting)
  • Darya Chubukova: 17η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 13,948 φοιτητές (P3 Business Analysis)
  • Simon Kiremidjian: 19η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 16,533 φοιτητές (F9 Financial Management)
  • George Borg, Αντρέας Μούντουκος, και Ανδρομάχη Ζαχαρίου: 21η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 17,271 φοιτητές (F8 Audit and Assurance).

 

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στην φοιτήτρια της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College, Ελίνα Παπακωνσταντίνου που έχοντας επιτύχει την υψηλότερη συγκεντρωτική βαθμολογία στα  πέντε τελευταία μαθήματα του ACCA, κατέλαβε την 1η θέση στην Κύπρο ανάμεσα στους φιναλίστ του ACCA, ενώ ταυτόχρονα κατετάγη 21η μεταξύ των 5090 παγκόσμιων φιναλίστ του ACCA.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College για την απόδοσή τους στις εξετάσεις Ιουνίου 2018 του ACCA και για την σκληρή δουλειά και αφοσίωση που σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης από την Σχολή μας έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια και στους εργοδότες τους και τους καθηγητές μας για τις μεγάλες αυτές επιτυχίες και για την συνεχή και αδιάλειπτη βοήθεια και υποστήριξη  που παρέχουν σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα σπουδών .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










186