Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις για πέντε (5) πλήρεις υποτροφίες για το Διδακτορικό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής, στις θεματικές:
Η αίτηση πρέπει να περιλαμβάνει:
Οι υποψήφιες/οι στις/στους οποίες/ους θα παραχωρηθεί η υποτροφία θα πρέπει να παρακολουθούν το πρόγραμμα ως φοιτήτριες/ές πλήρους φοίτησης και υποχρεούνται να έχουν διδακτικές ή άλλες υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο διάρκειας μέχρι 20 ωρών την εβδομάδα χωρίς την καταβολή επιπρόσθετης επιχορήγησης.
Σε περίπτωση που η/ο υπότροφη/ος αποχωρήσει από το πρόγραμμα σπουδών πριν από την ολοκλήρωση των απαιτήσεων του προγράμματος και την απόκτηση του διδακτορικού τίτλου, η υποτροφία διακόπτεται. Το Τμήμα έχει τη δυνατότητα να εισηγηθεί στην Επιτροπή Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΕΜΣ) διακοπή της υποτροφίας σε περίπτωση μη ικανοποιητικής ακαδημαϊκής επίδοσης της/του φοιτήτριας/τή.
Η ΕΜΣ αποφασίζει για την αναστολή, μείωση ή τερματισμό της παραχώρησης υποτροφίας σε συγκεκριμένη/ο φοιτήτρια/τή, όταν κρίνει ότι συντρέχουν ειδικοί λόγοι που το επιβάλλουν (π.χ. λόγοι σχετικά με την επίδοση του υπότροφου).
Στο τέλος του ακαδημαϊκού έτους η/ο Ερευνητική/ός Σύμβουλος της/του φοιτήτριας/τή υποβάλλει στη ΕΜΣ δισέλιδη έκθεση προόδου για τις ερευνητικές δραστηριότητες της/του φοιτήτριας/τή .
Τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων είναι τα ακόλουθα:
Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2017.
Αιτήσεις στις οποίες δεν θα συμπεριληφθούν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και δικαιολογητικά ή θα σταλούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο angelides.p@unic.ac.cy.