Πανεπιστήμιο Middlesex: Οι φοιτητές βράβευσαν με την ψήφο τους, τους καλύτερους καθηγητές


Η Επίτιμη Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Middlesex Janet Ritterman επέδωσε σε διακεκριμένους καθηγητές του πανεπιστημίου βραβεία έπειτα από ψηφοφορία των φοιτητών.

Σε μια τελετή που έγινε στο παράρτημα Ricketτ έξι διακριθέντα μέλη του διδακτικού προσωπικού βραβεύτηκαν από την επίτιμη πρύτανη του πανεπιστημίου, τη διευθύντρια του μάρκετινγκ Katie Bell, την αντιπρόεδρο της Φοιτητικής Ένωσης Sarah Bennett, τη νέα αντιπρόεδρο Andre Thompson και τον πρόεδρο Amman Siddick.

Ψήφισαν περίπου 700 φοιτητές φέτος, σε 5 κατηγορίες, και μια ομάδα φοιτητών επέλεξε τους καλύτερους από την ψηφοφορία.

Το εξαιρετικό βραβείο του πιο αποτελεσματικού καθηγητή απονεμήθηκε στην Ανώτερη Λέκτορα Εγκληματολογίας Δρα Αναστασία Καραμαλίδου, που χαρακτηρίστηκε ως μια εξαιρετική προσωπικότητα.

Αυτά τα βραβεία αντιπροσωπεύουν την ποιότητα των μαθησιακών εμπειριών των φοιτητών του Πανεπιστημίου του Middlesex.

Σχολιάζοντας τη βράβευση η Δρ Καραμαλίδου είπε ότι «αισθάνομαι μεγάλη τιμή, τιμή που έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα, καθότι το βραβείο προέρχεται από την επιλογή των φοιτητών.»

Το βραβείο της πιο ενθουσιώδους καθηγήτριας δόθηκε στην Claire Lewis, λέκτορα των Γραφικών Τεχνών που δήλωσε ότι παρέμεινε άφωνη που το κέρδισε. Δόθηκε επίσης ειδικό βραβείο στον David Price Ανώτερο Λέκτορα στην Νοσηλευτική  Πνευματικής Υγείας για την εξαιρετική του συμπάθεια προς τους ασθενείς. Ο David επέδειξε καταπληκτική στήριξη σε ασθενείς πολύ πέραν των διδακτικών του καθηκόντων, ιδιαίτερα προς τη φοιτήτρια Linder Matonga, όταν αυτή έμαθε ότι έπασχε από καρκίνο.  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










177