Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus: Open Day στις 20 Σεπτεμβρίου


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσκαλεί σε Open Day (Μέρα Γνωριμίας), την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. 

Τα Open Days δίνουν την ευκαιρία στον εδιαφερόμενο να μάθει περισσότερα σχετικά με τις ευκαιρίες και τα πλεονεκτήματα  επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές του, καθώς και να εξερευνήσει από κοντά τις βραβευμένες εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι ενδιαφερόμενοι θα εχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά πρόγραμμα σπουδών καθώς και να κάνουν την εγγραφή τους σε μια από τις τελευταίες θέσεις σπουδών για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά Οκτωβρίου 2018.

επισης μπορούν να ανακαλύψουν τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά του, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο και διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και οι λειτουργοί του Πανεπιστημίου, θα δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία τους ζητηθεί, η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως τα εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα Αγγλικών, θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας, διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest) καθώς και διαθέσιμες υποτροφίες Οκτωβρίου 2018.

Στον χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σε ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη και να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










180