Παράταση υποβολής αιτήσεων από Τουρκοκύπριους για εισδοχή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου ενημερώνει ότι, η περίοδος υποβολής αιτήσεων από Τουρκοκύπριους φοιτητές/φοιτήτριες για έναρξη φοίτησης στα προπτυχιακά προγράμματά του από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 2013, έχει παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013, η ώρα 2.00μμ το αργότερο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μαζί με τα σχετικά πιστοποιητικά στην Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, (Γραφείο Εξυπηρέτησης) στην Πανεπιστημιούπολη Κτήριο Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης».

Σημειώνεται ότι, για τα πλείστα προγράμματα σπουδών χρειάζεται η πολύ καλή γνώση της Ελληνικής Γλώσσας, ενώ αυτή δεν χρειάζεται για τα πτυχία των Τουρκικών και Μεσανατολικών Σπουδών, των Αγγλικών Σπουδών και των Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα αξιολογηθούν από τα αντίστοιχα ακαδημαϊκά Τμήματα και οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα ενημερωθούν γύρω στις αρχές Ιουνίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας στο τηλέφωνο 22 89 4039 ή 22 89 4021 ή μέσω e-mail στο fm@ucy.ac.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










198