Παραχώρηση υποτροφιών σε Κυπρίους από την Ιαπωνία, το Μεξικό και από το πρόγραμμα της Κοινοπολιτείας


Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοινώνει την παραχώρηση υποτροφιών από την Κυβέρνηση της Ιαπωνίας του Μέξικού και από το πρόγραμμα της Κοινοπολιτείας:

1.- Η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών σε Κύπριους πολίτες σε προγράμματα προπτυχιακών σπουδών και έρευνας στην Ιαπωνία κατά το 2015.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://www.gr.emb-japan.go.jp. Τελευταία προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων: 31 Μαΐου 2014.

Πληροφορίες και αιτήσεις για το πρόγραμμα αυτό παρέχονται από το Μορφωτικό Τμήμα της Ιαπωνικής Πρεσβείας στην Ελλάδα: (Εθν. Αντιστάσεως 46, Χαλάνδρι, 15231 Αθήνα – τηλ. +30 210 670 9902, E-mail:

Cultural@embjp.ondsl.gr).

2.- Η Κυβέρνηση του Μεξικού προκηρύσσει τη χορήγηση υποτροφιών σε Κύπριους πολίτες σε Ειδικά Προγράμματα Σπουδών (Special Programs) για το ακαδημαϊκό έτος 2014.

Αιτήσεις, όροι και οδηγίες συμμετοχής, καθώς και οι κλάδοι σπουδών των Ειδικών Προγραμμάτων, βρίσκονται καταχωρημένα στην ιστοσελίδα: http://amexcid.mx/index.php/oferta-de-becas-para-extranjeros

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 29 Αυγούστου 2014

3.- Υποτροφίες που προσφέρονται κάτω από το πρόγραμμα υποτροφιών της Κοινοπολιτείας σε χώρες με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα

Γίνονται δεκτές αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας για την παραχώρηση αριθμού υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές (Master’s Level) που προσφέρονται από τις ακόλουθες χώρες: Μπαγκλαντές, Μποτσουάνα, Καραϊβική (Μπαρμπάντος, Τζαμάικα, Τρινιδάδ και Τομπάγκο), Γκάνα, Κένυα, Πακιστάν, Ρουάντα και Νότια Αφρική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις απευθείας στα Πανεπιστήμια της επιλογής τους, μέσω των οικείων ιστοσελίδων.

Για περισσότερες πληροφορίες, και εξασφάλιση αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.acu.ac.uk/csfp-scholarships




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










314