Παρουσίαση της ιστορίας των Ασυνόδευτων Φιλοξενηθέντων Παιδιών στην Ελλάδα στο ΤΕΠΑΚ

Παρουσίαση της ιστορίας των Ασυνόδευτων Φιλοξενηθέντων Παιδιών στην Ελλάδα στο ΤΕΠΑΚ

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου(ΤΕΠΑΚ), σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ασυνόδευτων Φιλοξενηθέντων Παιδιών στην Ελλάδα 1974-1979, διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση της ιστορίας των ασυνόδευτων φιλοξενηθέντων παιδιών στην Ελλάδα την περίοδο 1974-1979.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026, στις 12:30 μ.μ., στο Κτήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος», Αμφιθέατρο 2, στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (Θέμιδος και Ιφιγενείας γωνία, Λεμεσός).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν μαρτυρίες, ιστορικά στοιχεία και προσωπικές εμπειρίες που αφορούν τα ασυνόδευτα παιδιά τα οποία φιλοξενήθηκαν στην Ελλάδα την περίοδο μετά τα γεγονότα του 1974.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Ανδρέας Θεοδοσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου, ο κ. Μιχάλης Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, δημοσιογράφος και ερευνητής, η κα. Νιόβη Κερκίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Ευχαριστώ…», καθώς και ο Γιώργος Κυπριανού, μέλος του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Tags ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΠΑΚ, ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΝΤΑ, ΠΑΙΔΙΑ, 1974 1979, ΕΛΛΑΔΑ

Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.