Προγράμματα ανάπτυξης του Institute of Directors στην Κύπρο από το CIIM


Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της συνεργασίας με το Institute of Directors (IoD) μέσα στο 2012, το Cyprus International Institute of Management (CIIM) συνεχίζει τη δέσμευσή του για την επέκταση της γνώσης και της καινοτομίας στους ηγέτες επιχειρήσεων, και προσφέρει τα αναγνωρισμένα προγράμματα εκπαίδευσης CompanyDirection Certificate και Diploma στην Κύπρο, ξεκινώντας τον Μάρτιο του 2013. Τα προγράμματα οδηγούν σε διεθνώς αναγνωρισμένα και αξιόπιστα προσόντα: το Certificate και Diplomain CompanyD irection, στην συνέχεια στον τίτλο του CharteredDirector.

To πρόγραμμα εκπαίδευσης του Institute of Directors, έχει σχεδιαστεί από Directors για Directors, και επικεντρώνεται στις βασικές δεξιότητες που χρειάζονται όσοι έχουν τον ρόλο του ‘Director’ για να ηγηθούν, να καθοδηγήσουν και να μεταμορφώσουν την επιχείρηση τους. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για διευθύνοντες σύμβουλους, διευθυντές, ανώτερα στελέχη, επιχειρηματίες, άτομα που λαμβάνουν μέρος σε διοικητικά συμβούλια,  corporateadministrators, οικογενειακές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και πολυεθνικές.

Το πρόγραμμα παρέχει μια ισχυρή και επίκαιρη σειρά στρατηγικών μοντέλων σκέψης, πλαισίων και εργαλείων που οι Directors μπορούν χρησιμοποιήσουν για να ενισχύσουν τις επιδόσεις του οργανισμού τους, αλλά και τις προσωπικές τους επιδώσεις.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανάπτυξης του IoD  θα σας βοηθήσει να:

• Αποκτήσετε μια πλήρη κατανόηση των νομικών καθηκόντων και των ευθυνών των Directorς και τι σημαίνει αυτό για εσάς και την επιχείρηση σας.  

• Αποκτήσετε επίκαιρη γνώση των βέλτιστων πρακτικών στην αίθουσα συνεδριάσεων.

• Ανακαλύψετε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη δύναμη του διοικητικού συμβουλίου και ενισχύσετε την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων.

• Μάθετε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσα από την ασάφεια, την αβεβαιότητα, τον κίνδυνο και την πολυπλοκότητα, ενώ αξιολογείτε νέες ευκαιρίες και απειλές.

• Αυξήσετε την προσωπική αυτοπεποίθηση σας, στην ικανότητα σας να καθοδηγήστε τους ανθρώπους και να τους μεταφέρετε σε νέα επίπεδα ικανότητας.

To πρόγραμμα ΙοD θα διδάσκεται σε διήμερες και τριήμερες συνεδρίες, από τις 5 Μαρτίου έως τις 7 Ιουνίου 2013 (συνολικά 10 ημέρες κατάρτισης). Για να λάβετε το Certificate in Company Direction, θα πρέπει να λάβετε μέρος σε εξέταση μετά το τέλος του προγράμματος κατάρτισης.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με το CIIM Εxecutive Education στο 22-462246, e-mail στο execedu@ciim.ac.cy ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα στο CIIM www.ciim.ac.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










108