Προκήρυξη παγκύπριων κολυβητικών αγώνων Μέσης Εκπαίδευσης


Οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τον Προγραμματισμό Αθλητικών Εκδηλώσεων Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και τους διεθνείς κανονισμούς.

Σε κάθε αγώνισμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές/τριες που πέτυχαν τις οκτώ καλύτερες επιδόσεις (παγκύπρια) στους Περιφερειακούς Κολυμβητικούς Αγώνες. Τα αποτελέσματα των Περιφερειακών Αγώνων, οι μαθητές/τριες που προκρίθηκαν και οι σειρές των αγωνισμάτων των Παγκυπρίων Αγώνων βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.koek.org.cy

Η Βεβαίωση Δυνατότητας Συμμετοχής σε αθλητικές διοργανώσεις (σχολική αθλητική ταυτότητα) κάθε μαθητή/τριας, πρέπει να προσκομίζεται πριν την έναρξη κάθε αγωνίσματος στην αίθουσα κλήσεως υποχρεωτικά. Μαθητής/τρια που δεν παρουσιάζει τη Βεβαίωση Δυνατότητας Συμμετοχής, σωστά συμπληρωμένη και με πρόσφατη φωτογραφία, δεν δικαιούται συμμετοχής σε σχολικούς αγώνες.

Οι διευθυντές καλούνται όπως ενημερώσουν σχετικά τους μαθητές/τριες του σχολείου τους καθώς και τους καθηγητές/τριες Φυσικής Αγωγής οι οποίοι εμπλέκονται ή στους οποίους έχουν ανατεθεί καθήκοντα. Για τη μεταφορά των μαθητών/τριών από τις επαρχίες στη Λεμεσό, οι συνοδοί καθηγητές Φυσικής Αγωγής θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τους Συντονιστές Αθλητικών Εκδηλώσεων κάθε επαρχίας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










206