Προκήρυξη υποτροφιών από το ΑΠΚ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: ΜΠΣ «Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης»


Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου προκηρύσσουν δύο (2) υποτροφίες εξ αποστάσεως σπουδών στο διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΔΙΚΑΙΟ ΤΗς ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι υποψήφιοι πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης εισδοχής στο Πρόγραμμα να είναι εγγεγραμμένοι είτε ως ασκούμενοι είτε ως δικηγόροι σε δικηγορικό σύλλογο κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πρόκειται για δύο πλήρεις υποτροφίες (full scholarships) με χρονική διάρκεια δύο ετών και θα χορηγηθούν ύστερα από κλήρωση. Νοείται ότι η συνέχιση της υποτροφίας κατά το δεύτερο έτος προϋποθέτει την επιτυχή ολοκλήρωση των θεματικών ενοτήτων του πρώτου έτους.

Οι υποψήφιοι οφείλουν μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2014 να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση εισδοχής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ EΝΩΣΗΣ (http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx) και επιπλέον να αποστείλουν στη διεύθυνση stdwelfare@ouc.ac.cy ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία τους (όνομα, επίθετο, αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου, στοιχεία τηλεφωνικής και ταχυδρομικής επικοινωνίας, δικηγορικό σύλλογο στον οποίο είναι εγγραμμένοι) ζητώντας να συμμετάσχουν στην κλήρωση. Η αποδοχή της αίτησης εισδοχής είναι προϋπόθεση της συμμετοχής στην κλήρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ως άνω υποτροφίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Τομέα Φοιτητικής Μέριμνας του Ανοικτού Πανεπιστημίου στο τηλέφωνο +357-22411745.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










154