Προοδευτική: Το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΤΕΠΑΚ δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο


 

«Στις 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ΦΕΤΕΠΑΚ. Οι φοιτητές για 5η συνεχόμενη χρονιά ανέδειξαν την Προοδευτική πρώτη δύναμη στο ΤΕΠΑΚ! Τα αποτελέσματα με το τέλος της διαδικασίας της καταμέτρησης, διαμορφώθηκαν ως εξής: Προοδευτική 718 ψήφους και ποσοστό 48,03%, Πρωτοπορία 621 ψήφους και ποσοστό 41,54%, Αναγέννηση 92 ψήφους και ποσοστό 6,15%, Αγώνας 46 ψήφους και ποσοστό 3,08%, Νίκη (ΕΦΑΕΦΠ) 18 ψήφους και ποσοστό 1,2%.

 

Η Προοδευτική κατάφερε να διατηρήσει τα πολύ ψηλά ποσοστά της, αποδεικνύοντας ότι όση λάσπη και πολεμική κι αν δεχτούμε, η απήχηση των θέσεων και της δράσης μας δεν κλονίζεται ανάμεσα στους φοιτητές. Για την Προοδευτική οι αγώνες και οι διεκδικήσεις δεν σταματούν εδώ. Οι φοιτητές συνειδητοποιώντας τη δύναμη που έχουν, με την ψήφο τους έδωσαν απάντηση με ισχυρή Προοδευτική.

 

Η δυναμική η οποία έδωσαν οι φοιτητές στο ΤΕ.ΠΑ.Κ θα μετουσιωθεί σε αγώνες και διεκδικήσεις. Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο που χαράζουν οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί φοιτητές για τη νεολαία και το λαό μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










244