Πρωτοβουλία φοιτητριών του τριετούς κλάδου Αισθητικής KES College υπέρ του Αντιρευματικού


Οι φοιτήτριες του τριετούς Κλάδου Αισθητικής του KES College Καλλίτση Ιωσηφίνα και Σωτηρίου Παναγιώτα, πήραν την πρωτοβουλία να φτιάξουν από μόνες του έναν κάδο, στον οποίο οι φοιτητές και το προσωπικό του Κολλεγίου να ρίχνουν όλα τα πλαστικά πώματα για ανακύκλωση.

Οι φοιτήτριες πήραν την ιδέα από το εθελοντικό πρόγραμμα «Δεν χορταίνω τα καπάκια», η λειτουργία του οποίου αρχίζει φέτος πιλοτικά από τον Αντιρρευματικό Σύνδεσμο σε Δημοτικά Σχολεία των Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού, με τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Με βάση το πρόγραμμα αυτό, μαζεύονται καπάκια από πλαστικά μπουκάλια και με τα χρήματα που μαζεύονται από τη διάθεσή τους σε εταιρεία ανακύκλωσης, ο Αντιρρευματικός θα βοηθά άτομα με ρευματικές παθήσεις να προμηθευτούν βοηθήματα για την αυτοεξυπηρέτησή τους, όπως για παράδειγμα τροχοκαθίσματα.

Ο φοιτήτριες καλούν όλο το προσωπικό και τους φοιτητές του KES College να βοηθήσουν στην συλλογή όσων το δυνατόν περισσότερων πλαστικών πωμάτων. Ο κάδος θα βρίσκεται στον χώρο της καφετέριας του κολλεγίου.

«Μια μικρή σακούλα από πλαστικά πώματα για τον Αντιρρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου είναι μια μεγάλη βοήθεια»




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










196