Πρώτοι στις πλαστικές επεμβάσεις οι εκπαιδευτικοί


Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές είναι πρώτοι σε πλαστικές επεμβάσεις. Αυτό αναφέρει σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα www.24h.com.cy. ο Γραμματέας των Πλαστικών Χειρουργών Κύπρου, δρ. Χάρη Ζαβρίδης.   

Ο δρ. Χάρης Ζαβρίδης, πραγματοποίησε εργασία με θέμα την αισθητική χειρουργική σε Κύπριους σε ένα δείγμα 75 ατόμων, οι οποίοι έχουν προβεί σε αισθητική επέμβαση, η  οποία μάλιστα έχει δημοσιευθεί και σε διεθνές περιοδικό του παγκόσμιου οργανισμού υγείας μηνός Δεκεμβρίου 2012, με τίτλο "ValueSystemsandLocusofControlofIndividualsthaUndergoneAestheticSurgery-ApplicationsinWorkEnvironment: Casestudy-Cyprus".

Σύμφωνα με τον Ζαβρίδη, οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν ως κίνητρο σύμφωνα με τους ερωτηθέντες να ανεβάσουν την ψυχολογία τους και να βρουν καλύτερες θέσεις εργασίας, ενώ το 52% είναι άτομα μεσαίου οικονομικού εισοδήματος, στην πλειοψηφία τους εκπαιδευτικοί, με ποσοστό 16%. Όπως εξήγησε ο κ. Ζαβρίδης πρώτη σε προτίμηση επέμβαση είναι η ρινοπλαστική με ποσοστό 30,7%, και δεύτερη η αυξητική στήθους με ποσοστό 10,7%.

Σημαντικό εύρημα ήταν επίσης και οι ηλικίες όσων ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την εικόνα τους, ένας αριθμός που αφορά το 40% είναι ηλικίες 36-45 ετών, ενώ ποσοστό 28% αφορά σε άτομα ηλικίας από 26 μέχρι 35.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










248