Σήμερα Σάββατο η 7η Έκθεση Πανεπιστήμιων Ηνωμένου Βασιλείου


Σήμερα Σάββατο 10 Οκτωβρίου, στο The Mall of Cyprus, Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί η 7η Έκθεση Πανεπιστημίων Ηνωμένου Βασιλείου. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν πανεπιστήμια από Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 2:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό..

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πανεπιστημιακούς για πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τις σπουδές τους στο εξωτερικό από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και ενημερωθούν για τη διαδικασία αιτήσεων σε πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου από το εξουσιοδοτημένο κέντρο του UCAS (Universities and Colleges Admissions Service). Επιπρόσθετα  θα μπορούν να μάθουν  για τις επιλογές που έχουν σε εστίες διαμονής σε πολλές πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για όσους δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν να σπουδάσουν, το TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι ενημερώνει ότι παρέχει το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων ‘Horizon, το οποίο έχει προσαρμοστεί στα Κυπριακά δεδομένα. Το Horizon είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε για μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων μαθητών και φοιτητών. Διαρκεί 30 λεπτά και τα αποτελέσματά του βγαίνουν άμεσα. Παρουσιάζει το βαθμό ενδιαφέροντος του ατόμου για 38 επαγγελματικές κατηγορίες και επιπλέον συνδυάζει τα ενδιαφέροντα του ατόμου με συγκεκριμένες σχολές Πανεπιστημίων Κύπρου και εξωτερικού.

Το TCS Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι, ανακοινώνει ότι με το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του μπορεί να παρέχει αυτό το τεστ και με βάση τα αποτελέσματά του να συμβουλεύσει και καθοδηγήσει μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με τα μαθήματα επιλογής τους στο σχολείο καθώς και με τον κλάδο σπουδών που τους ταιριάζει για σπουδές στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

To TCS  προσθέτει ότι «έχει σαν στόχο την παροχή κάθε βοήθειας προς όλους τους νέους που προβληματίζονται για το μέλλον τους, την επιλογή του κατάλληλου κλάδου σπουδών αλλά και για τη μελλοντική τους καριέρα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 22669779 και στο info@tcs.com.cy ή στο www.tcs.com.cy. Για δηλώσεις συμμετοχής πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/1154807501202621/.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










196