Σκληρή επίθεση ΝΕΔΗΣΥ κατά Α. Θεμιστοκλέους για την ανακοίνωσή του κατά του Πανεπιστημίου Κύπρου


Η ΝΕΔΗΣΥ με ανακοίνωσή της εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του βουλευτή του ΔΗΣΥ Ανδρέα Θεμιστοκλέους. Αιτία η τελευταία ανακοίνωση του κ. Θεμιστοκλέους κατά της ηγεσίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΕΔΗΣΥ:

«Για τη Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού και την Φοιτητική Παράταξη Κυπρίων Πρωτοπορία η τελευταία ανακοίνωση η οποία δημοσιεύτηκε από τον βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ανδρέα Θεμιστοκλέους, αποτελεί έκφραση της δικής του ατομικής προσέγγισης και που φυσικά γίνεται απολύτως σεβαστή από εμάς. Τα τελευταία χρόνια οι πολιτικές αλλά και οι λεκτικές επιλογές του συγκεκριμένου βουλευτή ήρθαν πολλές φορές σε σύγκρουση τόσο με τις οργανώσεις Νεολαίας του ΔΗΣΥ όσο και με την ίδια φιλοσοφία του ΔΗΣΥ για την παιδεία.

Οι συμπεριφορές αυτές δεν αποτελούν πλέον έκπληξη. Σίγουρα δεν τίθεται ζήτημα καλύτερης επικοινωνίας και συνεννόησης αφού όλες οι από μέρους μας καλόπιστες προσπάθειες για συνεργασία, έχουν πέσει στο κενό. Η ΝΕΔΗΣΥ και η ΦΠΚ Πρωτοπορία δεν ζητούν από κανένα εντός ή εκτός ΔΗΣΥ να ασπαστεί ανενδοίαστα τις πολιτικές τους επιλογές. Η εριστική διαλεκτική που ξεπερνά την ανταλλαγή πολιτικής επιχειρηματολογίας αλλά και τα όρια της προσβολής, ειδικότερα σήμερα, επιβάλλεται να εξεταστεί ξανά από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Η Νεολαία και η ΦΠΚ Πρωτοπορία, σχεδόν σε καθημερινή βάση, ζητούν και λαμβάνουν ψήφο εμπιστοσύνης από τους νέους και τους φοιτητές. Θα ήταν ευχής έργο αν και οι ίδιοι οι βουλευτές (όλων των κομμάτων, όχι μόνο του ΔΗΣΥ) αποφάσιζαν να βαδίσουν τον ίδιο δρόμο και να κάνουν καθημερινά την δική τους αυτοκριτική για τις επιλογές τους. Εκφράζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως θα είμαστε υπέρμαχοι όλων των προτάσεων που προτάσσουν τον εξορθολογισμό και που απορρέουν μέσα από επιχειρηματολογία κι όχι μέσα από εμπάθειες». 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










317