Στις 20 Απριλίου ο τελικός διαγωνισμού «Λογιπαίγνιον 2013»


Το τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το τμήμα  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Cyprus Computer Society, διοργανώνουν φέτος τον 5ο ετήσιο διαγωνισμό «Λογιπαίγνιον 2013» για μαθητές Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων. Ο διαγωνισμός αφορά στη δημιουργία παιγνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του διαπανεπιστημιακού μεταπτυχιακού προγράμματος επιπέδου μάστερ (MSc) «Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Διαδραστικών Τεχνολογιών» που προσφέρεται από κοινού από το τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών, Τεχνολογικού Πανεπιστήμιου Κύπρου και από το τμήμα Πληροφορικής, Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κύριος στόχος είναι η ενθάρρυνση της εφευρετικότητας, λογικής σκέψης και δημιουργικότητας στην Πληροφορική καθώς και ο σωστός, εύχρηστος και κριτικός σχεδιασμός Πολυμεσικών Εφαρμογών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










166