Στους 80 οι αδιόριστοι δάσκαλοι. Στα δύσκολα και οι τελευταίοι 80 που θα διοριστούν


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Paideia-News, ο αριθμός των δασκάλων της Δημοτικής που αναμένεται να μείνουν αδιόριστοι, καθώς απομένει ένας μήνας από την επαναλειτουργία των σχολείων αυξάνεται συνεχώς.

Οι αρχικές εκτιμήσεις τον Ιούνιο ήταν ότι θα έμεναν αδιόριστοι 50 δάσκαλοι, αριθμός που τον Ιούλιο ανήλθε στους 60. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μας, τις τελευταίες μέρες ο αριθμός αυτός άγγιξε τους 80. Αυτό, λόγω της συνεχιζόμενης μείωσης του αριθμού των αλλοδαπών μαθητών, καθώς οι οικογένειες τους εγκαταλείπουν την Κύπρο.    

Δεν είναι όμως μόνο οι 80 τελευταίοι του καταλόγου που θα πληρώσουν τη νύφη. Σε αναστάτωση και όχι άδικα, βρίσκονται  και οι τελευταίοι 80 συμβασιούχοι που θα διοριστούν, καθώς θα κληθούν να στελεχώσουν τα πλέον απομακρυσμένα σχολεία στα οποία υπηρετούσαν οι 80 που θα μείνουν αδιόριστοι.  

*To Paideia-News επαναλαμβάνει ότι παραθέτει την εκάστοτε εικόνα που διαμορφώνεται με βάση αριθμούς, χωρίς να υπολογιζει οποιεσδήποτε πολιτικές αποφάσεις, είτε της Κυβέρνησης είτε της Βουλής. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










163