Συμμετοχή φοιτητριών Αισθητικής του KES College σε εκδήλωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου


Στo πλαίσιo της Εβδομάδας Εθελοντισμού 2018,την οποία καθιέρωσε και φέτος το Παγκύπριο Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) από την 1 έως τις 8 Δεκεμβρίου, υπό την υψηλή προστασία της κα. Άντρης Αναστασιάδη, επίτιμης Προέδρου του, το KES College πήρε την πρωτοβουλία και πρόσφερε  εθελοντική δράση το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη Φιέστα «Δώσε Φως σε μια Ζωή».

Σκοπός της δράσης αυτής ήταν η ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και η προώθηση της αξίας αλλά και του μηνύματος του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Συγκεκριμένα, οι φοιτήτριες των Αξιολογημένων – Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Σπουδών Αισθητικής του KES College πρόσφεραν υπηρεσίες Face Painting σε πολλά παιδάκια μεταμορφώνοντας τα προσωπάκια τους εντυπωσιακά, χαρίζοντάς τους με αυτό τον τρόπο στιγμές μαγείας και χαράς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο των κεντρικών γραφείων της ΑΗΚ στη Λευκωσία σε ένα αρκετά εορταστικό κλίμα με χορωδίες σχολείων και παιγνίδια, ενισχύοντας συνάμα το σκοπό για τον οποίο διοργανώθηκε, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν την  ευκαιρία να αγοράσουν γλυκά, μπισκότα και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Το KES College, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, ευαισθητοποιείται πάντοτε σε θέματα προσφοράς και αγάπης και συνεισφέρει όταν πρόκειται για φιλανθρωπικές ενέργειες, με απώτερο στόχο να μεταφέρει αυτές τις αξίες και στις νεότερες γενιές.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










169