Συμπληρωματικά μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για αναγνώριση τίτλων σπουδών


Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΥΣΦΜ) ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013 μέχρι την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013, δέχεται αιτήσεις από άτομα που τους έχει ζητηθεί με επιστολή από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ (Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών) ή το Ε.Τ.Ε.Κ (Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου), η παρακολούθηση συμπληρωματικών μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για αναγνώριση του τίτλου σπουδών τους, για έναρξη φοίτησης το Εαρινό Εξάμηνο 2013-14 (Ιανουάριος 2014).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τα έντυπα αιτήσεων, τους κανόνες εισαγωγής φοιτητών αντιστοιχίας και τους κανόνες διδάκτρων από το Γραφείο Εξυπηρέτησης της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, στο Κτίριο Συμβουλίου – Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» (ισόγειο) στην Πανεπιστημιούπολη, καθημερινά από τις 8:00π.μ – 2:00μ.μ. ή από την ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb, επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Τελευταία Νέα/Ανακοινώσεις».

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας ή να σταλούν ταχυδρομικώς (με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2013)στη διεύθυνση Πανεπιστήμιο Κύπρου, Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας, Κτίριο Συμβουλίου- Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης», Λεωφ. Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Τ.Θ. 20537, 1678 Λευκωσία, Κύπρος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Γραφείο Εξυπηρέτησης στο τηλ. 22894021 ή με το Γραφείο Προπτυχιακών Σπουδών στο τηλ. 22894041 ή ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις[email protected]και [email protected].
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


105