Τελικές εκδηλώσεις των Επιμορφωτικών Κέντρων


 Η Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τα Επιμορφωτικά Κέντρα και οι Σύνδεσμοι Μελών Επιμορφωτικών Κέντρων, πραγματοποιούν σειρά εκδηλώσεων οι οποίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας:

 Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λευκωσίας και ο Σύνδεσμος Μελών Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2017-2018, διοργανώνουν την Τελική τους Εκδήλωση, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 στις 7:00 μ.μ., στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο (Φιλοξένια). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και έκθεση με έργα και κατασκευές των Μελών των Επιμορφωτικών Κέντρων Λευκωσίας. Στο τέλος της Εκδήλωσης θα ακολουθήσει φιλανθρωπικό παζαράκι, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή»

Επιμορφωτικά Κέντρα Λεμεσού:  

 Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Λεμεσού και η Επαρχιακή Συντονιστική Επιτροπή των Μελών  διοργανώνουν, με την ευκαιρία της λήξης των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς 2017-2018, την τελική τους εκδήλωση, το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018, στην Πλατεία του Παλαιού Λιμανιού. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 7:00 μ.μ.. Το Σάββατο και την Κυριακή, από τις 7:00-9:30 και από τις 10:00 π.μ.- 9:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί έκθεση δημιουργημάτων που θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Επιμορφωτικά Κέντρα Λάρνακας/Αμμοχώστου

Tα Επιμορφωτικά Κέντρα Λάρνακας/Αμμοχώστου και η Επαρχιακή Επιτροπή Συνδέσμου  Μελών διοργανώνουν την τελική τους εκδήλωση, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 και ώρα 07:30 μ.μ. στο Θέατρο Σκάλα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Επιμορφωτικά Κέντρα Πάφου

Τα Επιμορφωτικά Κέντρα Πάφου και η Επαρχιακή Επιτροπή Συνδέσμου Μελών διοργανώνουν την τελική τους εκδήλωση, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 6:30μ.μ. στην αίθουσα Σαλαμίς, στο ξενοδοχείο King Evelthon. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα και έκθεση με έργα και κατασκευές των Μελών των Επιμορφωτικών Κέντρων Πάφου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










249