Τιμητική πλακέτα στον διακριθέντα μαθητή Άγγελο Άσσο, απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής


Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Γιαννάκης Ομήρου,στο μαθητή της Α΄ Τάξης του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου, Άγγελο Άσσο, για τη διάκρισή του στη 12η Διεθνή Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων, λέγοντας πως “σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η μαθητική μας νεολαία έχει ανάγκη από πρότυπα πειθαρχίας, αφοσίωσης, επιμονής”.
“Σήμερα η μαθητική νεολαία της Κύπρου καλείται να αντιμετωπίσει δοκιμασίες που ξεπερνούν τα βάρη που αναλογούν στην ηλικία της: δοκιμασίες εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές”, είπε ο Πρόεδρος της Βουλής.
Απευθυνόμενος στον μαθητή Άγγελο Άσσο, ο Πρόεδρος της Βουλής είπε ότι “η διάκρισή σου με χάλκινο μετάλλιο στη 12η Διεθνή Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων, που πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα στο Daegu της Δημοκρατίας της Κορέας, αποτελεί δείγμα πειθαρχίας χαρακτήρα, αφοσίωσης στο στόχο και επιμονής στην επίτευξη αυτού”.
Πρόσθεσε ότι “τόσο η διάκρισή σου σε έναν καθόλα απαιτητικό παγκόσμιο διαγωνισμό όσο και η συνολική σου άριστη επίδοση αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο της ηλικίας σου”.
“Έπειτα από μια τέτοια διάκριση, μπορείς να νιώθεις περήφανος, καθώς και αισιόδοξος για το μέλλον σου”, είπε ο Γιαννάκης Ομήρου, στον τιμώμενο μαθητή.
Ανέφερε, ακόμη, ότι “περήφανοι επίσης για την επιτυχία σου πρέπει να νιώθουν οι γονείς σου, οι οποίοι ακούραστα και με αγάπη στηρίζουν κάθε σου προσπάθεια και στέκονται δίπλα σου παραδειγματικά και ενθαρρυντικά”.
Αγαπητέ Άγγελε, συνέχισε ο Πρόεδρος της Βουλής, “εκφράζοντας τα θερμά μου συγχαρητήρια, αλλά και διαβιβάζοντας τα συγχαρητήρια όλων των μελών του σώματος, θα ήθελα να κλείσω αυτή τη σεμνή τελετή απόδοσης τιμής με το εξής: Η επιτυχία σου και η συνολική επίδοσή σου κάνουν όλους εμάς, τους εκπροσώπους του λαού, να νιώθουμε αισιόδοξοι για το μέλλον της νεολαίας και του τόπου αυτού”.
Ο κ. Ομήρου, ευχήθηκε στον μαθητή από την Πάφο, “καλή σταδιοδρομία και καλή χρονιά σε εσένα και στην οικογένειά σου”.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










420