Την Τρίτη η κλήρωση ανέργων πτυχιούχων που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα στη Λευκωσία


Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η δημόσια κλήρωση για τους άνεργους πτυχιούχους, που θα στελεχώσουν τα εκλογικά κέντρα της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας για τις εκλογές για την ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 25 Μαΐου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Αν. Επάρχου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κατάλογος των ανέργων πτυχιούχων που έχουν υποβάλει αίτηση για στελέχωση των εκλογικών κέντρων της Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας για τις εκλογές για την ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας (www.moi.gov.cy/da).

Σημειώνεται πως ο κατάλογος έχει καταρτιστεί με βάση τον αύξοντα αριθμό πολιτικής ταυτότητας και δίπλα αναγράφεται ο αριθμός ταξινόμησης της αίτησης, βάση του οποίου θα γίνει δημόσια κλήρωση την Τρίτη, 22 Απριλίου στα Γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας, οδός Αλκαίου 2, Λευκωσία, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 3ο  όροφο .

Όσοι αιτητές δεν πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια, δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο επιλογής. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν: (α) Εκλογείς άλλων Επαρχιών (β) Πρόσωπα που δεν είναι κάτοχοι εκλογικού βιβλιαρίου (γ) Πρόσωπα που δεν είναι εγγεγραμμένα ως άνεργοι στη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης ή είναι εγγεγραμμένοι ότι ζητούν καλύτερη εργασία αλλά ταυτόχρονα εργάζονται.

Μετά το πέρας της κλήρωσης, όσοι κληρωθούν θα ειδοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή μέσω της ηλεκτρονικής τους διεύθυνσης για να προσκομίσουν τα πρωτότυπα πτυχία τους για έλεγχο, καθώς επίσης και αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού (IBAN).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










143