Tμήμα Νοσηλευτικής ΤΕΠΑΚ: Καταδικάζουμε προσπάθειες παραπληροφόρησης των φοιτητών


Το Τμήμα Νοσηλευτικής με ανακοίνωση του που στάλθηκε Paideia-News  από την πρόεδρό του Ελισάβετ  Παπαθανάσογλου διευκρινίζει ότι μέσω των εκπροσώπων του και των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου συνεχίζει να διεκδικεί την παράταση συμβολαίων των νοσηλευτών μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού τεκμηριώνοντας την καίρια συμβολή τους στην κλινική και εργαστηριακή εκπαίδευση. 

Επίσης υπογραμμίζει:  

«Ουδείς ακαδημαϊκός είπε ότι τα Πτυχία Νοσηλευτικής δεν είναι αναγνωρισμένα ή ότι δεν θα μπορέσουν οι φοιτητές να πάρουν πτυχίο.

Το Συμβούλιο Τμήματος Νοσηλευτικής τονίζει ότι η υλοποίηση του προπτυχιακού προγράμματος και τμημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι ΑΔΥΝΑΤΗ χωρίς τη συμβολή του συνόλου των 11 εναπομεινάντων μελών ΕΕΠ και ότι ήδη οι διδακτικές ανάγκες των παρεχομένων προγραμμάτων ξεπερνούν τις διδακτικές ώρες που μπορούν να καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό.

Οι καθηγητές του Τμήματος Νοσηλευτικής θα προβούν σε κάθε ενέργεια και κάθε θυσία απαραίτητη προκειμένου το πρόγραμμα των ήδη φοιτούντων να κυλήσει ομαλά.

Παράλληλα, Το Συμβούλιο Τμήματος Νοσηλευτικής προτρέπει το ΤΕΠΑΚ και την Πολιτεία να βρουν από κοινού διαχρονικές λύσεις που θα διασφαλίσουν τη συνέχιση του προπτυχιακού και των 5 μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος Νοσηλευτικής καθώς και την ποιότητα της Δημόσιας Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης.

Καταδικάζουμε προσπάθειες οι οποίες επιδιώκουν να παραπληροφορήσουν τους φοιτητές και την κοινή γνώμη και να σπείρουν το πανικό αποπροσανατολίζοντας από το ουσιαστικό πρόβλημα».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167