Το Anglia Ruskin δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές του να εργαστούν ως μέρος των σπουδών τους


Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin ανακοινώνει ότι παρέχει στους φοιτητές του τα εφόδια που χρειάζονται από απόψεως δεξιοτήτων, γνώσεων και εμπειριών που θα χρειαστούν στην μελλοντική τους απασχόληση.

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανεπιστημίου:

 «Το 90% των αποφοίτων του εργαδοτούνται ή συνεχίζουν τις σπουδές τους εντός 6 μηνών από την αποφοίτηση τους.

Στα περισσότερα προγράμματά του, το πανεπιστήμιο προσφέρει την ευκαιρία στους φοιτητές του να εργαστούν για ένα χρόνο, ως μέρος των σπουδών τους, παρέχοντας τους έτσι πολύτιμη εργασιακή πείρα και την ευκαιρία να εφαρμόσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους. Ταυτόχρονα τους προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσουν αρκετές επαγγελματικές σχέσεις. Ένα έτος εργασίας ως μέρος των σπουδών ενός φοιτητή του δίνει την εμπειρία και τη δυνατότητα να αποκτήσει μια θέση εργασίας και να εργαστεί σε ένα κλάδο σχετικό με τις σπουδές του. Ένας φοιτητής μπορεί να εργαστεί σε κλάδους όπως την τεχνολογία της μουσικής και των πολυμέσων, τα συστήματα πληροφορικής επιχειρήσεων, την επιστήμη και την μηχανική των υπολογιστών ή σε άλλους κλάδους μηχανικής, τη λογιστική και σε κάθε επιχειρησιακό τομέα.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου έχουν ενσωματωθεί σε εταιρίες όπως η ARM, η Citrix, η GlaxoSmithKline, η IBM, η Grosvenor Technology, η Ringway Jacobs, η Sealife, το London Aquarium, το Πανεπιστήμιο του Cambridge και αλλού.

Οι περισσότερες τοποθετήσεις έγιναν στην περιοχή του πανεπιστημίου ή στο Λονδίνο αλλά ένας φοιτητής μπορεί να εργαστεί οπουδήποτε στη Βρετανία ή ακόμα στο εξωτερικό.

Στις πλείστες περιπτώσεις, οι τοποθετήσεις συνεπάγονται πληρωμή μισθών. Οι μισθοί βέβαια κυμαίνονται από εταιρεία σε εταιρεία, αλλά ένας φοιτητής μπορεί να αναμένει ότι θα πληρώνεται από 12 εώς 20 χιλιάδες λίρες το έτος της εργαδότησής του».

Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες από το πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στο email: Salvatore.genovesi@anglia.ac.uk ή στην ιστοσελίδα που είναι αφιερωμένη σε αιτητές από την Κύπρο στο http://www.anglia.ac.uk/international/information-by-country/cyprus »         

  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










172