To ΚΕΠΑ προσφέρει δωρεάν προγράμματα κατάρτισης στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές


   Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει ότι την περίοδο Σεπτεμβρίου- Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 50 προγράμματα κατάρτισης για την απόκτηση βασικών γνώσεων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Εργαστήρια Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Στα προγράμματα, τα οποία υλοποιήθηκαν σε όλες τις πόλεις, συμμετείχαν 700 άτομα, στα οποία δόθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τα Εργαστηρία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έχουν διάρκεια τεσσάρων ωρών και κατά τη διάρκειά τους δίνεται έμφαση στη Διαδικτυακή Πύλη Αριάδνη, το TaxisNet και το Διαδικτυακό Σύστημα Πληρωμής Εισφορών στις Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Στα Προγράμματα Κατάρτισης για την εκμάθηση Ψηφιακών Δεξιοτήτων, διάρκειας 24 ωρών, δίνεται, μεταξύ άλλων, έμφαση στη χρήση του διαδικτύου και των βασικών εφαρμογών του.
Τα εργαστήρια και προγράμματα κατάρτισης που προσφέρονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις από το ΚΕΠΑ, σε συνεργασία με το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, θα συνεχιστούν και καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018. Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2018 προγραμματίζονται άλλα 50 προγράμματα κατάρτισης. Τα προγράμματα αυτά απευθύνονται τόσο σε στελέχη επιχειρήσεων όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σε όλους τους συμμετέχοντες που συμπληρώνουν με επιτυχία τα προγράμματα δίνεται πιστοποιητικό συμμετοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στα πιο πάνω προγράμματα στα κατά τόπους γραφεία του ΚΕΠΑ, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα, στα τηλέφωνα 22 806122, 25 873588 και 24 812430 αντίστοιχα, ή μέσω της ιστοσελίδας http://www.kepa.gov.cy/Mathisi/eskills.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










1064