Το Λανίτειο Λύκειο Α΄ και ο ΙΣ Λεμεσού διοργανώνουν το 6° Μαθητικό Ιατρικό Συνέδριο


Το Λανίτειο Λύκειο Α΄ σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λεμεσού και την Κυπριακή Εταιρεία Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας διοργανώνει το 6° Μαθητικό Ιατρικό Συνέδριο, με θέμα «Η Ψυχοσωματική Υγεία των Εφήβων».

Στο συνέδριο, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά, θα παρουσιάσουν εισηγήσεις γιατροί από την Κύπρο, πανεπιστημιακοί καθηγητές, των επιστημονικών κλάδων της Ιατρικής και της Βιολογίας, από Πανεπιστήμια κυρίως της Ελλάδας, καθώς και άλλοι ειδικοί. Συναφείς εργασίες θα παρουσιαστούν και από μαθητές. Η θεματολογία του συνεδρίου άπτεται πτυχών της προστασίας της υγείας των έφηβων, σωματικής και ψυχικής. Το τελικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα αποσταλεί στα σχολεία αργότερα.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε εξωδιδακτικό χρόνο, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, από τις 81,30 πμ μέχρι τις 4:00 μμ. Το μεσημέρι θα προσφερθεί ελαφρύ γεύμα.

Το υπουργείο Παιδείας προτρέπει τους Διευθυντές/τριες όπως ενθαρρύνουν μαθητές και μαθήτριες να συμμετάσχουν στο εν λόγω συνέδριο. Κάθε σχολείο μπορεί να συμμετάσχει με μέγιστο αριθμό εννέα (9) μαθητών/τριών Λυκειακού κύκλου. Οι μαθητές/τριες θα πρέπει να συνοδεύονται από ένα ή δύο εκπαιδευτικούς. Τα σχολεία δέον όπως εξασφαλίσουν, πριν από τη συμμετοχή των μαθητών στο πιο πάνω Συνέδριο, τη γραπτή συγκατάθεση των γονέων τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στο Λανίτειο Λύκειο Α' με τηλεομοιότυπο στον αρ. 25305631 η με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην ηλεκτρ. δ/νση lyk-laniteio-a-lem@schoois.ac.cy , το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Λανίτειο Λύκειο Α', τηλ.: 25870064, τηλεομ.: 25305631 και ηλεκτρ. δ/νση: lyk-laniteio-a-lem@schools.ac.cy .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










220