Το νέο ΔΣ της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Τεχνικής Σχολής Πάφου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός από τον Πρόεδρο του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπο Ζόππο, καθώς και κατάθεση της Ελεγμένης Οικονομικής Κατάστασης από την Ταμία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου κ. Έλενα Χαραλάμπους.

Την Ετήσια Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρώτος  Λειτουργός  Εκπαίδευσης Πάφου κ Στέλιος Θεοφίλου, ο Σχολικός Έφορος  Πάφου κ. Κώστας Δίπλαρος, ο  Πρόεδρος  της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων  Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης κ. Κυριάκος  Νικηφόρου, ο  Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων κ. Λοΐζος Γιάσουμας, η Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ευθυμία Λεμονιάτη, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Προδημοτικής Εκπαίδευσης κ. Αντρέας Μιχαήλ, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε για την παρουσία τους.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρώτος Λειτουργός  Εκπαίδευσης Πάφου, ο Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και ο Πρόεδρος  της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.

Το A΄ μέρος της Συνέλευσης έληξε με την απονομή τιμητικών ενθυμίων στους αποχωρούντες Χαράλαμπο Ζόππο Πρόεδρο, Παυλίνα Ευθυμίου Γραμματέα, Αντρέα Μάρκου Βοηθό Γραμματέα και Λεωνίδα Παρασκευά Μέλος.

Στο Β΄ μέρος της Συνέλευσης έγινε συζήτηση και εγκρίθηκαν ο απολογισμός και η οικονομική κατάσταση για την σχολική χρονιά 2017–2018 και στη συνέχεια ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας που προέκυψε από την εκλογική διαδικασία είναι: 

Νικόλας Μαυρονικόλας

Πρόεδρος

Στέφανος Σάββα

Αντιπρόεδρος

Χριστόδουλος Δημητρίου

Γραμματέας

Έλενα Χαραλάμπους

Ταμίας

Μιχάλης Μιχαήλ

Βοηθός Γραμματέας

Μέλη

Στέφανος Ελευθερίου

Ελένη Λετυμπιώτου

Τάσος Χριστοδουλίδης

Άγγελος Χριστοδούλου

Ηρώ Χριστοφόρου

Ηρόδοτος Εύζωνας

Αλεξάνδρα Παπαπέτρου

Γιαννάκης Παπαγεωργίου

Φανή Χαραλάμπους

Μανώλης Γεωργίου

Σάββας Σάββα




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










178